Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia va avea loc premiera spectacolului „Viață de chibrit”.

Evenimentul începe la ora 12.00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși.

„Dintr-un simplu chibrit – iată un univers creat. Și chibritul a prins viață în mâinile creatorului, precum a făcut Dumnezeul nostru cu noi. Omul de chibrit parcurge același destin cu cel al omului și se confruntă cu aceleași probleme. Trăiește, iubește, își întemeiază o familie, muncește, se bucură, se plimbă, face cumpărături, se-mbolnăvește…

Sensibilitate, emoție, umor și joacă – toate le veți descoperi în povestea care se va derula în fața ochilor, însoțite de imagini spectaculoase și de o muzică atent aleasă, pentru a compune acest univers, atât de special, creat de Radu Dinulescu, inspirat de lumea văzută prin obiectivul fotografic al lui Marius Petrescu”, ne anunță Cristina Smadea, secretar literar al teatrului de păpuși.

„Viață de chibrit” este un proiect câștigat la AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), inițiat de Asociația Thespis din Arad și derulat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși „Prichindel”.

Echipa care a creat întreg acest univers, construind personajele, obiectele, „scena” unde ele se prezintă, creând universul vizual și muzical care însoțesc povestea:

Producător – Asociația Thespis Arad
Producția artistică – Omanut
Partener – Teatrul de Păpuși „Prichindel”
Scenariul, regia și universul sonor – Radu Dinulescu
Scenografia – Marius Petrescu
Interpretare, mânuire, construcție păpuși și decor – Teodora Popa și Viorica Boda
Imagini – Armand Kleinberg-Richelet (Belgia)
Regia tehnică – Elena Madaras
Proiecție video – Ovidiu Tămășan
Lumini – Călin Popa
Sunet – Florin Andrea

„Viață de chibrit” este un spectacol non-verbal, care se adresează întregii familii.

Cei interesați sunt așteptați la casieria teatrului de luni până vineri, între orele 9.00 și 14.00, pentru achiziționarea biletelor. Puteți rezerva locurile telefonic, la 037.27.58.351.

Prețul biletelor este 12 lei pentru adulți, respectiv 3 lei pentru copii.

Purtarea măștii este obligatorie în sala de spectacol, conform normelor impuse pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, excepție fac copiii cu vârsta sub 6 ani.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile