Hai că a început să se miște și piața transferurilor politice, că doar nu ne-am relaxat degeaba. Aproape membru al PNL Alba Iulia, zic sursele noastre, este Marius Popescu, care ar fi fost prezentat noilor colegi la chiar ședința de azi. Aproape membru, pentru că încă n-a semnat adeziunea, căci este consilier local, ales pe listele ALDE. Și mna, ar însemna să renunțe la mandat.

De altfel, Popescu a mers la ALDE tot de la PNL, când cu marea schismă provocată de Tăriceanu, așa că s-ar putea zice că e o întoarcere acasă. Cu toate că, atât cât a stat prin ALDE, nu i-a mers chiar rău. Pe lângă postul său de consilier local, soția lui Marius, Monica Popescu a fost, o bună bucată de vreme, subprefect al județului. Tot cu susținerea ALDE, desigur. Acum, după perioada de prefectură, s-a întors și ea la Primăria Alba Iulia, de unde și plecase, de altfel.

Una peste alta, transferul lui Marius Popescu nu e cine știe ce mare surpriză, dar fiind că omul cam ieșise din grațiile lui Ion Lazăr, tătuca ALDE Alba. Cum de altfel ieșise și Monica Popescu, pe care ALDE nici măcar n-a mai luat-o în calcul, atunci când s-a pus problema ca partidul să aibă iar subprefect, cu toate că n-a avut nimeni ce să-i reproșeze cât a fost în funcție.

Și doar, se știe, în ALDE Alba dacă nu ești pe placul lui Ion Lazăr, e ca și când nu exiști.

Așadar, să-i urăm succes domnului Marius Popescu în noul/vechiul partid. Cine știe, poate că și-a negociat și un loc pe listele noului Consiliu Local.

3.5 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
pilu
pilu
13 august 2020 16:19

Ce dracu va face Lazar asta de intrati in dizgratie ? Cred ca are de gand sa reduca viitorul disparut ALDE la doi pioni : EL si fiisu. Pana pe 27.