Pleșa vrea să prelungească, pentru un spațiu public, chiria preferențială a unui partid fantomă

În data de 30 mai va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Alba Iulia.

La punctul 15 de pe ordinea de zi se află un proiect, inițiat de primarul Gabriel Pleșa, prin care se vrea prelungirea termenului contractului de închiriere între Municipiul Alba Iulia și Partidul Forța Națională.

proiect hcl prelungire contract inchiriere

Contractul, încheiat în anul 2017, în timpul vechii administrații, în care Pleșa era doar viceprimar PNL, se referă la un spațiu de 31,70 mp, situat în centrul orașului, pe strada Avram Iancu, în blocul Ardealul, peste drum de Serviciul Pașapoarte.

Partidul Forța Națională este un partid fantomă, care a fost relevant 5 minute, în momentul în care ALDE s-a retras de la guvernare iar câțiva oameni, în frunte cu securiciul Teodor Meleșcanu, au rămas să susțină guvernul Veorica Dăncilă. După care, desigur, au mai existat doar în câteva acte, ca să încasez subvenții. Iar la Alba Iulia să țină un spațiu pe o chirie de doi lei.

Ca să înțelegeți situația, Partidul Forța Națională a obținut, la alegerile parlamentare din 2020, pentru Camera Deputaților, 148 de voturi. 148!!! În toată țara! Partidul Comuniștilor a primit mai multe voturi, Costică Romică Ichim, whoever the fuck he is, a luat 291. Dar bine că fantoma asta de partid are sediu de la Primărie, în Alba Iulia.

Referat de aprobare a prelungirii, întocmit de Gabriel Pleșa

Iar Gabriel Pleșa a întocmit un referat de aprobare a prelungirii contractului de chirie cu acest partid. Frumos, nu? Eh, dar știți ce e mai frumos? Păi și mai frumos e faptul că acolo, în sediul închiriat de Partidul Forța Națională își are sediul Partidul Dreptății Sociale. Care partid, în caz că nu știați, este noul partid al lui Marian Vanghelie. A lui fucking Marian Vanghelie!!!

Partidul lui Marian Vanghelie din sediul închiriat de Partidul Forța Națională.

Adică, Pleșa vrea ca la Alba Iulia să meargă înainte, în mod clar ilegal, un contract cu un partid fantomă, pentru un spațiu în care își va desfășura activitatea partidul penalului Vanghelie! I shit you not! Că, dacă s-ar fi dus până acolo, să vadă pentru ce rahat întocmește un referat pozitiv, ar fi văzut că acolo e un alt partid decât cel care cere prelungirea contractului!

De unde știm noi că e Partidul Dreptății Sociale acolo? Păi am fost să vedem. Și, iată, au și afiș mare. Bașca, o doamnă de la blocul respectiv ne-a spus că deși s-a schimbat partidul, e același om pe acolo, în sensul că vine din când în când, să mai deschidă-închidă geamurile.

Așadar, iată problemele importante cu care se ocupă Pleșa atunci când nu e plecat în concedii în interes de serviciu. Să aibă un partid fantomă contract preferențial pentru un spațiu în care își desfășoară activitatea partidul unui penal. Probabil că așa se ajută agramații între ei, Pleșa și Vanghelie. Și toate astea în timp ce Primăria lui Pleșa plătește, lunar, zeci de mii de euro pentru spații pe care le-a închiriat de la privați.

5 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile