O nouă platformă online, destinată producătorilor locali din județul Alba – Produselocale.online

În toată această perioadă dificilă, prin care trecem cu toții, putem să ajutăm, dar mai ales să ne ajutăm unii pe alții, sprijinind consumul de produse locale. E un mod prin care putem, astăzi, să le întindem o mână de ajutor producătorilor locali și să ne asigurăm că, după toată această criză, ei vor rămâne acolo, activi, și că ne vom putea bucura de produsele lor și în viitor.

De aici a pornit o idee simplă,  a unui portal gratuit,  prin intermediul căruia să fie facilitat contactul între cetățeni și producătorii locali.

Cristina Nemeș, web designer din Alba Iulia, a creat un site gratuit pentru sprijinirea producătorilor locali din județ, iar în doar cinci zile de la lansarea platformei produselocale.online a înregistrat deja 72 de produse agro-alimentare în platformă. Iar lista este în creștere.

Ideea s-a născut din dorința mea de a sprijini micii producători din județ, mai ales că mulți dintre aceștia muncesc foarte mult în obținerea produselor și le rămâne foarte puțin timp pentru a-și promova produsele”, spune Cristina Nemeș.

Platforma este un magazin online unde se poate petrece timp comparând, analizând și descoperind produse de calitate. Producătorii locali sunt din tot județul Alba și vin cu produse locale autentice și de calitate superioară.

Prima pagină este destinată prezentării tuturor producătorilor înscriși, fiecare dintre aceștia având o pagină de genul unui magazin online, unde pot fi vizualizate și cumpărate produsele pe care aceștia le dețin pe stoc. De asemenea, pentru fiecare producător sunt disponibile condițiile de livrare și modalitățile de plată. Producătorii se pot sorta în funcție de localitate. Există o pagină unde se pot vedea toate produsele, se pot compara prețurile sau adăuga în coș. E-mailul cu comanda ajunge direct la producător. Funcționează simplu, ca și un magazin online, doar că aici sunt mai mulți furnizori. Este recomandat să se comande o cantitate mai mare, care să acopere o perioadă mai lungă de timp, astfel încât producătorul să nu fie nevoit să transporte câte un produs, în fiecare zi”, mai spune Cristina Nemeș.

Produselocale.online dorește să fie un punct de sprijin, de întâlnire între producătorii locali și cetățenii din județ, în special în această perioadă în care trebuie să stăm, pe cât de mult posibil, în casă.

Cei care vor să se înscrie pe platforma, pot trimite un e-mail pe adresa [email protected]

 

Dacă sunteți un producător local sau comercializați produse locale, puteți să ne contactați și vă vom promova, în mod gratuit, activitatea. Stați acasă!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile