Joi, 15 octombrie 2020, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziţii, la locaţii din Alba Iulia aparţinând unei persoane bănuită că ar fi contrafăcut articole vestimentare.

Poliţiştii au identificat și ridicat, pentru continuarea cercetărilor, peste 270 etichete cu însemnele unor mărci celebre și articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute.

În perioada 2019-2020 o femeie din Alba Iulia ar fi aplicat, fără drept, însemnele unor mărci cunoscute pe articole de îmbrăcăminte pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverşi clienţi, prin intermediul unei rețele de socializare.

Persoana respectivă a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba unde a fost audiată sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „contrafacere a unei mărci înregistrate” şi „punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată” , fapte prevăzute de art. 90 din Legea 94/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile