Peste 1.500 de consumatori din județul Alba au rămas fără curent electric din cauza ninsorilor abundente

Peste 1.500 de consumatori din județul Alba au rămas fără curent electric din cauza ninsorilor abundente

Datorită condițiilor meteo nefavorabile, în cursul nopții și al acestei dimineți au avut loc avarii pe 9 linii de medie tensiune din județul Alba, ne anunță Prefectura Alba.

Echipele Distribuție Energie Electrică România (DEER) – Electrica s-au deplasat imediat pe teren și au remediat o parte din defecțiunile apărute. În prezent mai sunt nealimentați 1.545 utilizatori din Abrud, Bucium, Zlatna și Almașu Mare, iar 48 sunt din județul Hunedoara.

În acest moment DEER continuă intervențiile pe teren cu 7 echipe.

Mai este nealimentat și satul Băcâia (aparținător de orașul Geoagiu, județul Hunedoara) care este alimentat din instalații aparținând DEER Alba.

În ultimele 24 de ore a nins abundent pe toate sectoarele de drum din județul Alba. Până la acest moment nu au fost evenimente nedorite pe drumurile din județ. S-a acționat și se acționează în continuare cu utilaje și material antiderapant, mai spun reprezentanții Prefecturii Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] sub formă de ninsoare, pe alocuri moderate cantitativ (15…20 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local consistent îndeosebi la […]