O analiză rapidă a grupului de cercetători britanici de pe lângă Universitatea 1 Aprilie 1918 din Alba Iulia arată că pe durata vizitei oficiale a Guvernului Viorica Dăncilă, la nivelul municipiului Alba Iulia s-a înregistrat o scădere semnificativă a mediei de IQ.

Inițial am sesizat o ușoară scădere a mediei IQ la nivel de oraș, în primele ore ale dimineții, însă imediat ce în Alba Iulia au ajuns mai mulți membri ai PSD, lucrurile au început să se agraveze – a declarat unul dintre cercetători.

Cel mai scăzut nivel de IQ, ca și medie, la nivelul orașului Alba Iulia a fost înregistrat atunci când în Cetatea Alba Carolina au intrat Viorica Dăncilă și Petre Daea, alături de Tudorel Toader, Petre Constantin Budăi, Leocadia Gavrilescu și ceilalți membri ai Guvernului. În plus, în pe timpul discursului Vioricăi Dăncilă a fost pentru prima dată, de când s-au inventat măsurătorile acestea, când am înregistrat un nivel negativ al IQ-ului – a mai declarat cercetătorul britanic.

Din fericire, odată ce membri Guvernului, alături de alaiul format din membri PSD, au părăsit Alba Iulia, nivelul IQ-ului în oraș a revenit la cote normale.

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare