Plecarea doamnei Silvia Moldova de la șefia direcției de investiții – pe motiv de eternitate, căci era în post și la pensie, simultan, de pe vremea legendelor – a lăsat un mic gol în Primăria Alba Iulia. Pe care, se pare, Paul Voicu e decis să-l umple repede, până încă e la butoane.

Momentan, de investiții se ocupă o doamnă pe nume Mina Oargă. Numai că madam Oargă n-ar prea vrea să preia șefia asta a direcției, și nici nu-i taman pe placul lui Paul, din câte se zice.

Așa că, pentru că nu-i timp de așteptat, că bat alegerile la ușă și nu se știe, în perioada următoare va fi „ales” – probabil prin concurs, știți voi – un nou șef al Direcției Investiții.

Și, zic sursele noastre, ar fi vorba de un om serios, care a dat dovadă de teribilă colegialitate față de Administrația Hava/Voicu, în persoana lui Sorin Nicolae Săbăduș.

domnul săbăduș, înaintea unei investiții hedonistice

Domnul acesta, din Blaj de loc – deci via marele primarele de acolo – e fost șef la ISC Alba, acum doar șefulică (L.E. a fost șef mare schimbat de PSD, că el e din PD, mna)  – Inspectoratul de Stat în Construcții. Adică fix instituția aia care i-a rupt pe genunchi pe cei din administrația locală Alba Iulia pentru dezmățul imobiliar petrecut aici.

Păi, cine s-a făcut că nu vede blocuri construite în Cetate, în zone cu case, anapoda, pe sub stâlpi de înaltă tensiune, pe unde a vrut orice șmenaut conectat la Primărie să construiască, e numai bun de șef la Investiții.

În general, nu în cazul ăsta, hapciu, evident, hapciu, nu-i ușor să găsești niște oameni care să aibă abilități speciale, să poată sta cu ochii închiși și buzunarele deschise în același timp.

Așadar, să fie într-un ceas cu cuc! Că, dacă e să ne luăm după promisiunile administrației locale, au să curgă investițiile în oraș cum nu-i curge nasul unui suferind de viroză.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile