Paul Voicu și tratarea apei din bazinul gol. Minunatele cumpărături ale Primăriei Alba Iulia în vremea crizei

Știți bancul cu politicienii ăia care au fost la bazin și s-au distrat atât de bine încât abia așteptau să meargă din nou, mai ales că li s-a spus că data viitoare bagă și apă? Ei, cam aici suntem cu băieții ăștia din Primăria Alba Iulia, care se joacă de-a cumpărăturile în vremea pandemiei. Atât că e chiar mai nasol ca-n bancuri, că aici râdem pe banii noștri.

Azi, 14 aprilie, Primăria Alba Iulia, condusă de onorabilul domn Paul Voicu, a făcut o superbă achiziție de produse chimice necesare pentru tratarea apei din Bazinul Olimpic. O nimica toată de 42.448 lei, atribuiți în mod direct firmei Geho Aqua-Industries SRL din Stremț, județul Alba.

Și, au cumpărat ei, de toți banii – după cum se vede în imaginile de mai jos, fel și fel de chestii absolut necesare tratării apei din bazin.

Numai că, ce să vezi surpriză, fix ca în bancuri, Bazinul Olimpic e închis. Și dacă e închis e gol, că doar nu-s chiar atât de țăcăniți să țină apă în el. Mai ales că trebuie reparat mai des ca o Dacie 1300, căreia i-a căzut jiglerul în baia de ulei. Mă rog, nu mă pricep la mașini, dar ați înțeles ideea.

Și apoi, dacă e închis bazinul, dacă e criză, dacă tocmai s-a prelungit starea de urgență, dacă nu ai nici măcar un orizont de așteptare pentru relaxarea măsurilor de criză, ca să nu mai vorbim de o revenire totală la normalitate, când se va fi deschis iar Bazinul Olimpic pentru public, de ce naiba să cumperi astfel de produse? Căci, să fie clar, produsele astea au un termen de expirare și, din ce ne-am interesat noi, nu-i unul chiar atât de mare.

Sau, cine știe, poate că totul face parte dintr-un plan ascuns al administrației de a ajuta micile firme. Poate că avea și firma asta, înființată acum vreo 10 ani de o doamnă Larisa, plimbată prin Germania și revenită cu un investitor neamț, niște produse pe stoc de care trebuia să scape.

Sau poate că stăm noi ca proștii în case, la izolare și distanțare socială, crezând că Bazinul Olimpic e închis, când în fapt el funcționează bine merci și dau băieții de la Primărie petreceri pe acolo, noaptea. Caz în care poate că ar fi bine să ia și niște pastile din-acelea, care înroșesc apa când faci pipi în ea. Nu, nu pentru bazin, ci să le pună în buget, în trezorerie, în camera cu bani, să vedem și noi, după criza asta, un roșu aprins în locul în care, cândva, erau banii orașului.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile