Dacă-l urmărești prin presă sau pe facebook, ai zice că Paul Voicu a făcut bășiți în organul empatiei, nu alta. Pare că omul suferă din cauza crizei ăsteia cum nu suferă un primar nici de la mahmureala de după cheful câștigării alegerilor. Mesaje emoționante, apeluri peste apeluri scrise de o armată de șoareci PR, totul împachetat într-un buchet de intenții bune.

Dacă însă privești după toată tărășenia asta de poleială media, după tot aurul coclit la care lustruiesc de zor niște vestiți cântăreți în strună, ai să vezi că nu-i chiar așa de negru Covidu ăsta și că, mai departe de niște cumpărături în tonul zilelor – că au făcut și din-alea, bravo lor – viața merge înainte și banul public, și el, merge înspre alte zări.

Deși suntem încă în criză, deși toți specialiștii spun că nu suntem încă în vârful crizei și cu toate că nimeni n-a zis încă nimic despre când și cum vom reveni la un normal, pare că Paul Voicu știe el ceva ce noi nu știm.

Căci de ce altfel s-ar fi trezit omul să cumpere, pe 8 aprilie, „produse necesare pe perioada protocolului”, cu 15.813 lei? Adică pentru delegații, vizite oficiale sau ședințe de Consiliu Local?

Care delegații barosane, care vizite oficiale, că-s închise granițele și deplasările sunt interzise? Ce protocol pentru ședințele de Consiliu Local, când voi la Primărie tocmai ați descoperit skype?

Ah, că va trece cândva criza asta? Păi știm și noi că va trece. Iar dacă nu va trece, vom fi crăpat cu toții și nu va mai fi contat, nu? Și-atunci, de ce trebuiau dați ăștia 15.000 de lei încă de acum, pentru acele produse de protocol, cafele, sucuri, atenții, măsline, ce-or fi ele? Sau, așa zice protocolul, dai banii înainte, ca la politicieni?

0 0 vote
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments