Paul Voicu s-a pus pe recuperat bani de la angajații primăriei

Fiți antenă aici, ce problemă importantă are Primăria Alba Iulia. Mă rog, o au pentru că ditamai instituția, Curtea de Conturi, a identificat-o ca urmare a verificărilor făcute. Băi, niște Șerloc Homles ăștia de la Curtea de Conturi nu alta!

Așadar, să vă explicăm. Băieții de la Curtea de Conturi au făcut niște controale, din-astea la sânge, cum fac toate instituțiile de control de pe la noi prin județ. Dar i-a rupt mă cu controlul, nu alta! Și ce credeți că au găsit? Păi cică niște angajați, o parte din ei, au folosit cardurile de mobilitate urbană în afara orelor de program! WOW, Corado Catani la ușă! Dă-te prins Paul Voicu!

Da mă, vă dați seama? Adică niște angajați ai Primăriei Alba Iulia au folosit abonamentele de autobus, că alea-s cardurile de mobilitate urbană, în afara orelor de program! Pfuai! The Guardian, OCCRP, Rise Project, luați aici lecții de investigații, de la Curtea de Conturi din Alba tati! Herclueless Poirot, fii pe fază!

S-a distrus bugetul orașului, al țării, delapidare, furt pe față și pe spate, spoială de buget! Dacă vine criza aia financiară, acum știm de unde a venit, că niște angajați ai Primăriei s-au dat cu autobusul în afara orelor de program și, bineînțeles, plimbările alea au fost incluse în subvenția pe care Primăria o plătește la STP! Păi da mă, așa se explică milioanele alea de euro pe care Paul Voicu i le dă lui Stelian Nicola an de an!

Și, bineînțeles, cum se poate vedea în poza atașată, cu nota internă distribuită de Paul Voicu în Primărie acum două zile, omul e pus pe treabă, pe recuperat sume, pe tras la răspundere! Băi, să se facă ordine mă! Ordine și disciplină!

Cum adică mă, dar chiar așa, să se dea oamenii cu autobusul în afara orelor de program? Dar de, ne batem joc de banii orașului?

Domnii de la Curtea de Conturi, vă mulțumim că existați! Să vă dea Marele Prieten Imaginar putere de muncă, să descoperiți și alte astfel de mari tunuri, de mari exemple de jaf al banului public în Primăria Alba Iulia. Și domnii de la DNA, dacă ne citiți, să știți că sunt unii angajați ai Primăriei care pleacă acasă și lasă becul aprins la birou! Nu se poate așa ceva! Hai, să vedem și pentru aia niște dosare.

Și-n rest, șșșșșhhhhh, să nu cadă naibii batista de pe țambalul la care se cântă bugetul orașului!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile