Paul Voicu a început iar să viseze frumos

Fix ca în povestea cu ăla care nu era tocmai deștept, însă, când privea la alții cât sunt de proști, parcă prindea curaj, Paul Voicu – îl mai țineți minte?! – a început să umble prin oraș și să spună lumii că se întoarce la Primărie.

Aproape c-ar fi de râs dacă n-ar fi de-a dreptul trist, căci, la drept vorbind, după 2 ani cu Pleșa în fruntea instituției, și o coadă de mătură are șanse reale să câștige Primăria. Și nu doar atât, însă o coadă de mătură are toate atuurile să fie mai eficientă în post decât agramatul Pleșa, care trăiește cu impresia că administratul unui oraș înseamnă să te plimbi în delegații ori să tai panglici și să depui coroane. De altfel, deși n-a aflat încă nimeni lista cu investitori turci care vor face fabrici imaginare în Alba Iulia, că doar n-a fost el în concediu de serviciu degeaba, deja se pregătește să plece în altă deplasare. Deh, obosit de la atâta căldură și evenimente, Pleșa se pregătește să o tulească puțin pe la Sarajevo, în ceva deplasare cu Asociația Plutașilor. Da dom’le, fucking Asociația Plutașilor, că doar asta ne mai lipsea, mândria de a avea orașul într-o așa organizație.

Revenind însă la Paul Voicu, după doi ani în care a fost „pedepsit” cu un post de șef la Apa Mică, unde tunde frunze la câini pe un sălăriuțoi aproape ca-n Primărie, pare că a învățat ceva din toată experiența asta și visează moderat. Nu se laudă prin oraș că se întoarce în Primărie de capul lui, din postura de șef, ci că va veni la braț cu shogunul Hava, căruia-i va fi din nou vice devotat. Ham ham ham!

Or, în toată schema asta există o singură mică problemă. Și nu, nu-i deloc problema contracandidaților, căci un Mircea Hava, chiar și în cârje, cu bolovanul Paul Voicu în spate, ar șterge pe jos cu alde Pleșa, Mătieș și Trifu, sau orice alt patriotard agramat precum ăștia trei. Problema cea mică ține de Hava, care nu doar că nici el nu știe dacă mai vrea sau nu, însă care nici de-ar vrea nu mai e în postura de a decide de capul lui, cheile unei eventuale candidaturi fiind la Dumitrel și Hațegan, cei care conduc organizațiile județeană și municipală ale PNL.

Una peste alta, însă, trebuie să notăm această mare realizare a lui Pleșa în postul de primar. Căci nu-i puțin lucru să fii atât de slab și prost încât, după doar doi ani de mandat, să-l faci pe Paul Voicu să viseze iar la Primărie, iar visul să nu fie nici măcar un vis care să nu poată fi transformat în plan de bătaie.

3.9 7 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile