Printre cei mai entuziasmați de începerea noului an școlar se numără patronii de crișme și cafenele din oraș, se arată într-o recentă cercetare sociologică realizată de grupul de cercetători britanici de pe lângă Universitatea 1 Aprilie 1918 din Alba Iulia.

Crișmele și cafenelele se așteaptă la o creștere a vânzărilor la cafea și bere cu peste 50% din chiar prima zi de școală. De altfel, studiul realizat de cercetătorii britanici arată că elevii de școală generală și liceu încep să frecventeze crișmele din oraș chiar și cu o săptămână înainte de începerea anului școlar, ultima săptămână de vacanță fiind practic o perioadă de reintegrare în programul școlar.

Studiul realizat de cercetătorii britanici de pe lângă Universitatea 1 Aprilie 1918 arată că există în continuare, în rândul elevilor de gimnaziu și liceu, o mare nemulțumire cu privire la lucrările de igienizare realizate de autorități. Practic, elevii se plâng că grupurile sanitare din școli sunt atât de insalubre încât nici să mai meargă la țigară nu le vine.

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)
0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile