Opt elevi aflați în stagiu de pregătire la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, au depus jurământul militar

„Jur credință patriei mele, România. Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții, Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare, Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Acesta este legământul pe care l-au depus astăzi cei opt elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni, care în aceste momente desfășoară stagiul de pregătire la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

Nu le-au putut fi aproape părinții la acest moment atât de important, cum se obișnuia în cazul promoțiilor din anii trecuți, dar având în vedere contextul actual, a fost nevoie ca festivitatea să aibă loc cu un număr limitat de persoane.

Festivitatea de depunere a jurământului s-a desfășurat la sediul Inspectoratului cu respectarea tuturor măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. După ce elevii au depus jurământul militar, inspectorul șef al I.J.J. Alba a rostit următoarele cuvinte: „Ostași, de azi înainte, prin voia voastră si ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiţi demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute! Le urăm succes în viitoarea carieră, a fost postat pe rețeaua de socializare a Jandarmeriei Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile