O filă de poveste în grădina muzeului municipal din Sebeş

O filă de poveste în grădina muzeului municipal din Sebeş

În perioada 13-20 august 2020 Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeş organizează atelierele de lectură „O filă de Poveste”.

Manifestarea are loc în cadrul unui program dedicat unei alt fel de sărbători a oraşului în plină pandemie: o sărbătoare cu mască, sub semnul precauţiei.

Dar „respectarea regulilor nu exclude bucuria de a socializa. Tocmai de aceea, activităţile oferite copiilor înscrişi ca utilizatori activi la bibliotecă se vor desfăşura cu respectarea normelor legale privind prevenirea răspândirii contaminărilor cu virusul Covid-19 (Coronavirus).

Toţi iubitorii de carte ştiu că locul unde citeşti are o importanţă aparte. Am ales grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeş pentru viitoarele aventuri prin care ne poartă cartea. Lectura în aer liber este o metodă eficientă de relaxare, de a petrece timpul, de a stârni curiozităţi şi de a dezvolta imaginaţia”, precizează reprezentanţii bibliotecii.

Atelierele de lectură sunt organizate de Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş şi Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeş.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile