O femeie din comuna Cenade a cules 150 de kilograme de struguri. Din grădina altuia

Jandarmii din Blaj au intervenit ieri, 08 octombrie, a.c. , în urma unei solicitări a unui agent de pază din cadrul unei ferme viticole din localitatea Cenade, care a reclamat faptul că, o persoană a pătruns în sediul fermei, de unde a sustras struguri.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la locul indicat, unde a identificat o femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Cenade, asupra căreia s-au găsit mai mulți saci și recipiente cu struguri. În urma cântăririi, au rezultat 150 de kilograme de struguri, care au fost predați unui reprezentant al părții păgubite. 

Pe numele femeii s-au întocmit documente constatatoare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, care au fost înaintate Poliției Municiului Blaj.  

Perioada de toamnă a adus o creștere semnificativă a cazurilor de acest fel. În vederea combaterii acestora, Jandarmeria Alba a suplimentat numărul misiunilor executate în zonele unde au loc frecvent sustrageri de produse agricole. Încă o dată, apelăm la simțul civic al cetățenilor, dacă sunt martori la producerea unor fapte contrare legii, să apeleze serviciul 112.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile