Niculiță Bumbu, vârf de lance al ecologiștilor din PSD Alba Iulia

Gata, puteți să vă opriți din tot ce faceți. Niculiță Bumbu, consilier local PSD, tocmai a câștigat internetul. Și alegerile. Și ecologia. Și orice. Practic, omul a decis să joace la campania electorală, a băgat una de 10 lei și i-a dat direct linia de șeptari. 6-6, poartă în casă. Șah-marț din trei zaruri, cum se zice la jocul de table.

Vă imaginați cum a stat el așa, căzut pe gânduri mai ceva ca Cioran, într-unul din episoadele sale de melancolie, și s-a gândit băi, vine campania mă, ce să zic și eu, ce să fac? Ah, stai așa că am văzut ceva pe internet cum că Kronospan. Ah, nasol Kronospan mă, e de mâncat un vot aici, cu pâine și muștar.

După care a compus acest sublim text. Iată-l, în toată splendoarea lui, adresat „Către Primăria Municipiului Alba”. Alba și mai cum? Alba Iulia, sigur, dar Iulia e o nașpetă de fată, de ce să o băgăm în povestea asta? Mai bine așa, Alba, că dacă o lași doar Alba, e ca județul, și-n județ intră și Sebeșul.

Așadar, în calitatea lui de consilier local al „Municipiului Alba” a zis așa: „solicit aprobare organizare dezbatere publică pe tema fabricii Kronospan din Sebeș”. Și, aparent, s-a aprobat.

Acum, să nu ne întrebați care-i legătura dintre Consiliul Local Alba Iulia și platforma industrială Kronospan din Sebeș, că nu ne pricepem la fizică cuantică. Sau ce anume va dezbate acolo Niculiță Bumbu?! Și cu cine?! Probabil cu niște băieți de pe la ALDE, că și ăia călăresc de vreo câteva săptămâni calul ecologic, doar doar își dublează voturile și trec de virgulă.

Oricum, important e că face dom’le ceva! Băi, vă zic eu, dacă iese bine dezbaterea asta, presimt că săptămâna următoare va mai organiza una Niculiță și pe temea autostrăzii Moldova, apoi pe tema relației cu Ucraina în context european, apoi pe tema Orientului Mijlociu, după care pe tema Coronavirsului și, de ce nu, pe probleme spațiale. Că mna, nu se știe de unde pică votul!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile