Niște unii de pe la Cluj Napoca, de la SportsFestival sau ceva de genul ăsta, ne tot trimit mailuri cu fel și fel de chestii pe care le organizează, deși nu i-am întrebat niciodată de sănătate. Deh, asta e, adresa de mail suportă.

De regulă nu prea ne trezesc vreun interes chestiile despre care ne scriu, însă de data asta ne-au agățat. Băi, se retrage Mutu din activitatea fotbalistică!

I shit you not, sămoarămama, chiar se retrage Mutu mănenemă. Am citit mailul, am verificat data și nu, nu era vreo știre din 2011.

Cică are să fie organizat un meci de retragere,  pe 13 iunie 2020, între Team România și World Stars. Aparent chestia asta e pe bune, chiar va avea loc un ”meci de retragere din cariera de fotbalist al celui mai mare golgheter al echipei naționale”, pe Cluj Arena.

Că să și faci?! Dacă omul a decis să se retragă din activitate, să tragă linie, cum ar veni asta e. Ar mai fi putut juca vreo cîțiva ani, lejer.

Să-i urmă succes în viața de după. fotbal.

Găsiți mai multe detalii aici: www.sportsfestival.com

Altfel, la cum stau lucrurile, poate că e cazul ca după meciul ăsta de retragere a lui Mutu, băieții de la SportsFestival să organizeze și Ziua Națională. Nu de alta, dar parcă deja ne-am cam săturat de frig și, dacă-l organizează ei, 1 Decembrie sigur pică prin August.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile