A început să se facă frig afară. Dar de ce se face frig? Că vine toamna, că e din cauza mișcării de revoluție, cumulată cu faptul că axa pământului e înclinată și, vezi Doamne, așa se formează anotimpurile. Așa ar vrea ei să crezi! E însă o minciună! Nu există frig! E în mod clar o conspirație a ocultei mondiale, a marilor corporații care produc și vând haine! Sunt organizații oculte, masonice, secrete, care conduc lumea și care vor ca tu să cumperi haine groase atunci când se face frig! Și mai mult, oculta lucrează subliminal, cu reclame și chestii, ca să te convingă să îți iei alte și alte haine groase în fiecare an.

Dar hai să vedem adevărul adevărat! La ce te ajută hainele groase? Oare dacă poți o haină groasă nu mai e frig afară? Nu! Afară e tot frig. Sigur, au să vină unii care fac jocul ocultei mondiale și a organizațiilor secrete de mari corporații care au să îți spună că da, hainele te ajută să nu-ți fie la fel de frig. Dar dacă afară sunt -20 de grade, tot are să îți fie frig. Tot poți să răcești dacă dormi afară iarna chiar și dacă ai geacă groasă. Există chiar riscul să mori cu o geacă nouă pe tine, la fel ca unul care doarme în frig fără geacă.

De ce să facem acest joc al ocultei? Putem, dacă stăm în frig fără geacă groasă, să dezvoltăm o toleranță naturală la frig! Normal, poate că unii au să moară de frig, dar el e fel de posibil să moară și dacă au geacă și afară sunt -30 de grade Celsius, nu?

E timpul să lansăm o mișcare mondială de #antigeacări! Să nu ne mai lăsăm călcați în picioare de oculta mondială și marile corporații care vor să îți ia banii și să-ți dea geacă!

Antigeacări din toate colțurile lumii, uniți-vă!

…..

Acum, însă, revenind la logică și rațiune, cam așa văd eu vaccinul anti-covid, ca pe o geacă pe care o iei pe tine când e frig afară. Sigur, nu e acel vaccin clasic, care îți dă imunitate și te scapă total de boală, însă te protejează. Dacă afară sunt minus 30 de grade, îți va fi rece chiar și dacă te îmbraci gros. Dar o geacă groasă, mănuși, bocanci, toate astea îți cresc șansele de a scăpa fără degerături și de a nu crăpa. Vaccinul, masca, distanțarea, astea-s geaca, mănușile și bocancii noștri de iarnă. Și credeți-mă, e deja o iarnă nasoală!

3 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile