Consilierul local Mircea Trifu îi răspunde ironiilor lui Voicu Paul, proaspăt ales în funcția de viceprimar cu atribuții de primar, în cadrul ședinței de Consiliu Local de luni, 15 iulie.

Pentru că astăzi (n.r. ieri), unii dintre voi m-ați sunat și mi-ați scris în legătură cu o anumită declarație a viceprimarului Voicu, proaspăt însărcinat de Consiliul Local să îndeplinească atribuțiile primarului care a abandonat, mă văd nevoit să fac următoarele precizări:

Dintre toate înțelegerile care „dansează” în mintea domnului Voicu Paul, una sigur am avut-o și i-am transmis-o prin telepatie: Să stea liniștit că nu-i nevoie de votul meu fiindcă va fi votat de PSD, chiar dacă, în făcătura de proiect pentru suspendare l-au numit „hoț și criminal” (unul din motivele pt .care am și refuzat să semnez așa ceva).

De altfel, așa s-a și întâmplat, după cum bine știți, Voicu Paul fiind votat de 14 consilieri din 20 prezenți, adică matematic de cel puțin un pesedist, eu pariez că doi – a postat Mircea Trifu pe pagina sa de facebook.

Reacția acestuia vine după ce Voicu Paul a pus, ironic, lipsa lui Mircea Trifu de la ședința de Consiliu Local pe seama unei înțelegeri avute cu acesta. De altfel, într-o conferință organizată ulterior, Mircea Trifu și-a explicat neparticiparea la ședință prin faptul că nu a dorit să ia parte la un simulacru, la un proces de alegere regizat, precum și pentru faptul că proiectele depuse de PSD și ALDE, privind demiterea celor doi viceprimari –Voicu Paul și Gabriel Pleșa – a fost scrise într-un limbaj ce nu se pretează instituției Consiliului Local și cu acuze grave și gratuite, cu termeni precum ”criminali”.

Mircea Trifu și-a continuat replica dată noii conduceri a administrației locale

Și să vezi drăcovenie…

Am mai vrut să fac o înțelegere, dar m-am gândit să-i fac mai bine o înștiințare lui și celor din Primărie, în numele meu și al albaiulienilor:

Cu prima ocazie, în care vreun polițist local sau viceprimar, numit să ducă la îndeplinire sarcini ce decurg din lege, își va mai bate joc de albaiulieni, așa cum s-a întâmplat la Oarda, cu cetățeanul amendat în batjocură cu 40.000 de lei!!, pentru soclul unui gard al unei proprietăți cumpărate acum 15 ani și o copertină de plastic, se vor trezi acasă cu o plângere penală, pentru abuz în serviciu, din partea mea.

În rest toate bune, n-am suportat niciodată gluma proastă, marca PDL, iar pe albaiulieni îi asigur de loialitatea mea față de adevăr în continuare..

Al dvs. consilier local Mircea Trifu

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare