Dragi albaiulieni,
Vă scriu aceste rânduri din inimă și cu toată sinceritatea.
După 3 ani, în care am fost onorat să vă reprezint în Consiliul Local, am ajuns la niște concluzii indiscutabile în ceea ce privește viitorul orașului nostru drag. Administrația catastrofală a ultimilor ani a făcut ca toate dorințele noastre, modernizarea arenei sportive, realizarea unei infrastructuri sportive reale, care să ducă măcar la realizarea unei săli de sport cu cel puțin 1000 de locuri pentru spectatori, rezolvarea problemei cu gropile, noroiul și lipsa utilităților pe zecile de km din cartierele nou construite, construcția unui Teatru sau măcar modernizarea serioasă a tuturor saloanelor din Spital și multe altele să rămână obiective irealizabile atât timp cât nu există un plan de oraș clar, cu o schemă realistă de finanțare.

Vă chem alături de mine la o serie de întâlniri cetățenești, să putem construi împreună acest „proiect de oraș” pentru următorii ani.

Este umilitor să ne uităm de la Alba Iulia spre Cluj, Sibiu, ba mai nou spre Ciugud ori Blaj, să vedem cum aceste comunități se dezvoltă fără să aibă, nici pe departe, potențialul orașului simbol al românismului, Alba Iulia.

Iau în calcul chiar și eliminarea pentru 3 ani a sistemului de „țâpat bani pe apa sâmbetei”, gen „Zilele Orașului”, în condițiile în care nu avem măcar puse la punct secțiile de pediatrie sau cardiologie din Spital, ca să nu mai vorbesc de infrastructura din toate domeniile.

Vă rog să-mi scrieți și să participați activ la întâlnirile propuse

Al dvs., consilier local al Acțiunii Naționale Alba (A.N.A),
Mircea Trifu

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile