Cartierul albaiulian Pâclișa a fost mereu lăsat de izbeliște în ultimii ani.. După ce timp de 30 de ani pâclișenii au suferit din cauza lipsei rețelelor de canalizare, și în zona Câmpșor chiar a rețelelor de apă potabilă, în ultimii ani, sub ochii nepăsători ai administrației, la capătul nordic al străzii Carpenului și pe alte văi în zona „Câmpșor” s-au format mai multe gropi ilegale unde zi de zi, noapte de noapte, se transportă moloz și gunoi din tot orașul.

Mai nou, a apărut și povestea asta cu „Ursul” pentru care autoritățile nu au răspuns.

Aș avea mai multe întrebări către administrația locală in ceea ce privește cartierul Pâclișa dar una mi se pare prioritară: Care este motivul pentru care, deși din luna martie s-a predat amplasamentul  pentru execuția rețelei de apă și canalizare, cât și a modernizării străzii Carpenului, lucrările stagnează??? – a postat consilierul local Mircea Trifu pe pagina sa de facebook.

De altfel, consilierul local a fost prezent astăzi în Pâclișa, la acțiunea organizată de autorități în cazul ursului care a fost văzut prin curțile oamenilor din sat.

A venit Ursul la căminul cultural din Pîclișa

Publicată de Trifu Mircea pe Miercuri, 10 iulie 2019

În plus, consilierul local Mircea Trifu a criticat în repetate rânduri faptul că o anumită zonă din Pâclișa a fost transformată într-o veritabilă groapă de gunoi, în care sunt deversare în mod ilegal deșeuri. Iar o astfel de groapă de gunoi poate fi și unul dintre motivele pentru care anumite animale sălbatice se aventurează din pădure în intravilanul localităților.

Arsenal " de război" pt capturarea Ursului de la Pîclișa

Publicată de Trifu Mircea pe Miercuri, 10 iulie 2019

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare