Mai țineți minte întâlnirea aia dintre administrația locală, Voicu & Tudorașu & Compania, cu afaceriștii locali? Aia organizată de Camera de Comerț – împreună cu Primăria – și unde au fost invitați – aleși pe sprânceană am zice chiar – toți afaceriștii de mare succes ai orașului? Aia măi, unde ne-au scos afară, că nu avea voie presa să vadă ce zice Voicu afaceriștilor despre buget, investiții și alte cele.

Ei bine, după ce s-au văzut în sala de ședințe a lui Orzea, la Camera de Comerț – după partea oficială carevasăzică – s-au dus băieții la niște debateuri extra, la Hotel Transilvania, al domnului Frații Florea.

Acum, nu-i foarte clar dacă Paul Voicu a fost sau nu suficient de convingător, dacă vorbele din gura lui ai convins afaceriștii locali că treaba va merge înainte, că totul e „under control”, că se vor continua proiectele și investițiile, însă noi am pune rămășag că nu prea.

Căci, ce să vezi surpriză, sâmbătă, pe 15 februarie, tot la Camera de Comerț și Industrie – ONG-ul lui Orzea – va avea loc o altă întâlnire cu oamenii de biznis ai orașului, de data asta organizată de Mircea Hava. Oficial, zic sursele noastre, se va discuta despre proiecte cu finanțare europeană, oportunități de atras bani și niște chestii altfel ok.

Neoficial, afaceriștii din siajul bugetului local vor avea încă o întâlnire, după aia oficială, cu Mircea Hava, unde se vor discuta problemele care contează cu adevărat. Campanie, alegeri, susțineri și alte cele.

Sărmanul Mircea Hava, ți-e și milă de el. Om bătrân, cu mandate cât n-au tinerii pensionari de pe la miliție ani de muncă, s-a retras și el la Bruxelles, la căldurica birocrației și veniturilor de europarlamentar și uite, tot nu se poate bucura de liniște. Că trebuie să vină acasă, să vadă de ăla micu, de l-a lăsat șef în Primărie, care zici că a stat degeaba două decenii lângă el, fără să înțeleagă nimic din nimic.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile