Mare ședință mare, ieri dupămasa, la sediul PNL Alba, unde s-a întrunit toată conducerea organizației municipale. Plus, desigur, cei doi supra-boși de la organizația județeană, responsabili de „coordonarea” organizației locale. Adică Ion Dumitrel și Marius Hațegan, șeful și adjunctul de la Consiliul Județean Alba.

Desigur, s-a adunat multă lume – că e valul și vine campania și e miros de funcții în aer – s-a discutat și dezbătut, s-au făcut poze și au fost puse pe facebook, să fie bine. Practic, mesajul pe care băieții de la PNL vor să îl transmită – cel puțin din ce se înțelege din postările lui Marius Hațegan, e că toată organizația e gata de luptă, iar victoria e ca și asigurată.

sedinta pnl alba iulia din 13 ianuarie 2020

În spatele zâmbetelor și mesajelor mobilizatoare stă însă o destul de mare problemă. Practic, din ce am auzit noi, ședința asta pare să fi fost un fel de scenetă cu parfum de Kafka. Toți băieții ăștia plănuiau practic cheful de după alegeri, însă o făceau fix precum ăia care, pe un vas fiind, își împart gagicile din următorul port, în timp ce vasul se scufundă cu ei cu tot. Căci, cel mai bine plasat om în sondaje – și nu vorbim aici de labele de sondaje făcute de presa atârnată la butoniera cui cotizează mai mult, ci de sondajele alea bune, comandate de PNL și încă ținute la sertar – nici măcar n-a fost prezent la ședința asta. Adicălea, Gabriel Pleșa n-ar fi dat ieri pe acolo.

sedinta pnl alba iulia din 13 ianuarie

Bașca, printre bătăi pe umăr și încurajări, printre scandări de „facem să fie bine” și „rupem tot”, Ion Dumitrel și Marius Hațegan i-au informat pe băieții și fetele de la organizația municipală că e ultima lor ședință vor participa. Adică? Adică, Dumi le-a explicat că treaba cu candidatura la Alba Iulia e „asumată moral de Mircea Hava”. Haț! Adică pa statut, pa ce vor sau ar vrea ei, pa alte păreri, dezbateri și discuții pe tema candidatului la Primăria Alba Iulia ori a candidaților la Consiliul Local. Cum vrea Hava așa are să fie iar Dumitrel își va vedea de acum înainte stric de Consiliul și alegerile la nivel județean.

Bașca, după ședință ziceau unii că Paul Voicu a fost așa de happy că i-a crescut glicemia când a auzit că Mircea Hava, el singur, el unic, doar și numai el, va decide cine și cum candidează în Alba Iulia din partea PNL.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile