Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a făcut o declarație interesantă, la câteva zile după ce a fost surprinsă fără mască alături de câteva persoane și după ce în multe orașe au izbucnit proteste împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a combate pandemia de covid.

„Pe fond înțeleg faptul că oamenii au ajuns la o limită și că au obosit, însă pe de altă parte, de fiecare dată mă gândesc că măsurile de restricție nu sunt luate de plăcere, măsurile de restricție nu te fac popular, și atunci trebuie să încercăm să-i convingem că mai e nevoie să facem un efort… o lună, maxim două, astfel încât să putem să ne reluăm viața cât de cât normal.

În același timp, dreptul la libera exprimară este garantat de Constituție, un drept câștigat, și oricine poate să protesteze cu condiția să respecte legea și în același timp să se gândească dacă ulterior apariției la astfel de evenimente nu-i pun în pericol pe cei din jur, și mă gândesc la familiile la care se întorc după ce ies în stradă fără măsuri de protecție, și practic expuși ei la maxim, atît ei, cît și cei din familie.

Așa că vă spun sincer, m-aș gândi în primul rînd să le spun să fie sănătoși, la propriu”, a declarat Raluca Turcan pentru gandul.live.

Declarația ministrului Muncii vine la 3 zile după ce apăruse fără mască (foto facebook) la un eveniment public (la o plantare de copaci în județul Sibiu) la care reprezenta Guvernul.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile