Mic scandal în PSD Alba, pe tema noului șef de la Finanțe

Începând de luni, AJFP – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba va avea un nou șef, iar Cosmin Oltean, omul care a ocupat funcția până acum, susținut de PNL, va elibera postul. Pentru că așa dă „algoritmul” guvernării, în sensul că PSD trebuie să preia postul de șef la finanțe, în timp ce PNL va avea doi directori adjuncți, pe colectare și control.

Cum era de așteptat, numirea asta a creat un mic scandal în PSD Alba, organizație și așa dezorganizată, în care se bat vreo câteva grupuri pentru control.

Deputatul Marcel Tuhuț, președintele interimar al organizației județene, l-a desemnat deja pe viitorul șef de la Finanțe în persoana numitului Bazil Popescu. Omul activează de ceva vreme la Finanțe însă, mai important, a fost cândva casier pe la Raiffeisen. Înscris în PSD Alba prin 2016, Bazil Popescu a candidat cu mare insucces la funcția de primar al comunei Ighiu și e unul dintre oamenii lui Dîrzu (îl mai țineți minte?!), semn că tabăra fostului șef al PSD Alba se aliniază cu cea a actualului interimar.

Bazil Popescu, alături de Ioan Dîrzu, în campania electorală

Cum era de așteptat, numirea lui a creat un mic scandal în organizația județeană, asta pentru că din tabăra europarlamentarului Negrescu, celălalt pol de „putere” în PSD Alba, exista pregătit un alt nume pentru post, cineva din afara cercului cu funcții și chiar a sistemului.

Și uite așa, ca și când nu le era de ajuns circul din organizația municipală, unde „anunțul candidaturii” lui Mătieș, dar mai ales faptul că i s-a dat mână liberă, e gata să rupă o organizație și așa ruptă în găști și grupulețe, acum se va fi iscat un scandal și la nivelul organizației județene.

Ceea ce e cumva normal, că doar PSD e un partid cu atâtea valori că n-are statul atâtea posturi de șef cât să-i mulțumească pe toți.

 

3.3 7 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Marius
Marius
23 iulie 2022 13:30

Toti membrii si oamenii buni din psd sunt inlăturati si au ajuns să conducă 3 incompetenti deputatul zero voturi pe Apuseni,senatorul care se gândeste doar la propriile interese si un europarlamentar care a ajuns sef la organizatia Alba pentru că in Bucuresti nu a fost acceptat si era cu alte zero voturi! Toti 3 au in comun un singur lucru:Dorinta de a detine ciolanul!

nicolaie
nicolaie
26 iulie 2022 15:30

Adevaratul profesionist vazand ca n-are cu cine lucra a plecat.