Să mai glumim și noi, dar numai pe teme serioase: astăzi despre cipurile din vaccinul împotriva covid-19.

„Acul nr 1 este ac pt cipare. Acul nr 2 este ac pt injectii intramusculare . In acest weekend asistentele mele vor invata cum sa extraga un cip din cele 5 cate se afla intr-un flacon de vaccin COVID. Este f greu sa pescuiesti dintr-un flacon , dar trebuie sa exerseze pt ca nu putem sa dam 2 cipuri la un singur om. Daca din greseala vor extrage 2 pe ac? Nu…. trebuie exercitiu. Mai ales ca acum se vor face 6 inoculari dintr-un singur flacon. Va trebui ca un cip sa il imparta in 2 sau sa lase un om vaccinat fara cip. Inca nu am primit specificatile necesare ce se face in acest caz : ramane un om necipat sau un cip va fi impartit in doua.

Acum 2 saptamani am fost cipata. Stiu sigur ca asistenta a nimerit cipul pt ca sotul meu stie in orice secunda unde ma aflu. Nu doar atat, dar fac masuratori topografice in ultima saptamana involuntar……mi-a transferat toate informatiile si ma pune impotriva vointei mele sa ii fac munca lui. Stiti ce naspa este sa stai afara la masurat la -8 grade? HELP !!! Cine imi scoate cipul ????😭

PS: acul nr 1 este ac cu care se cipeaza cainii. Am vrut sa va arat dimensiunile celor 2 ace. Si da, sunt inclusiv persoane cu studii superioare care cred in aceasta cipare. Concluziile le trageti voi singuri, desi ….imi este frica sa incurajez la asa ceva. Din fericire aceste persoane titrate sunt vizibile pe FB…….puteti sa alegeti daca mai accesati serviciile dumnealor sau nu. Eu voi urmari cu f multa atentie . Voi ocoli cat pot de mult aceste persoane si familia mea o voi indeparta de acestea. Inclusiv profesorii copiilor mei o sa ii aleg pe aceste principii. Daca intradevar au facut facultate aia pe bune, au muncit , stiu ce inseamana studiu si stiinta sau….. nu”, scrie pe facebook Mădălina Vesa, medic de familie din Alba Iulia.

5 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile