Sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia au obținut medalii de aur și argint la Campionatul Național U-18 Individual, desfășurat în perioada 19-20 februarie la Poiana Brașov.

Rezultate obținute de cei doi promițători sportivi:

Laura Alexia Bogdan (48 de kilograme) – medalie de aur, campioană națională

Alexandru Sibișan (81 de kilograme) – medalie de argint, vicecampion național

Antrenorii sportivilor sunt Alin Dinu și Cristian Dinu, care i-au pregătit și format de la vârste fragede.

Laura și Alexandru fac parte din lotul național de judo și participă la programele centralizate de pregătire, conform calendarului Federației Române de Judo. Bogdan Laura Alexia este componentă a Centrului Olimpic Cluj, în vreme ce Alexandru Sibișan este component al Centrului Olimpic Pitești.

„Rezultatele obținute, la cel mai înalt nivel din România, fac cinste judo-ului albaiulian și mențin vie flacăra unui sport atractiv pentru copii și adolescenți. Pe lângă faptul că oferă o dezvoltare fizică armonioasă, judo crește gândirea creativă, îndemânarea și precizia, curajul, autodisciplina, inteligența, dar nu în ultimul rând asigură un bun sistem de autoapărare. Laura și Alexandru demonstrează că în judo se poate obține și performanță, respectiv recunoaștere la nivel local și național”, a precizat Corneliu Mureșan, directorul CS Unirea Alba Iulia.

În acest moment sportivii CS Unirea Alba Iulia se pregătesc pentru Finala Campionatului Național de Seniori care va avea loc în perioada 18-21 martie, la Poiana Brașov.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile