Marți, 18 februarie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, în care urmează să fie votat proiectul de Buget pentru 2020.

Cum însă situația din Primărie s-a super complicat, de când cu demisiile lui Gabriel Pleșa și Emil Popescu, pe ordinea de zi au apărut încă 5 puncte noi. Adică, constatarea încetării mandatelor celor doi demisionați și validarea în funcția de consilieri locali ai lui Rareș Buglea și Onețiu Maria Cornelia. Plus, desigur, alegerea unui noi viceprimar dintre consilieri.

Sursele noastre zic că cele mai mari șanse pentru respectivul post le are avocatul Marius Costinaș, cel care a ajuns în Consiliul Local după plecarea lui Alin Ignat în postul de secretar de stat. Costinaș, pe care l-am întrebat de situație, nu a zis nici da, nici nu, varianta fiind una tentantă – e totuși un post de viceprimar – însă e doar pe o perioadă scurtă și ar însemna că se retragă și din barou.

O altă variantă, mai puțin probabilă, este a lui Cornel Sandu, consilierul local proaspăt numit în funcția de Inspector Școlar General la ISJ Alba.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile