În dimineața aceasta, începând cu ora 04:00, site-urile de campanie ale PSD și PNL au înregistrat mai mulți vizitatori decât site-ul HBO-GO, unde a rulat primul episod al ultimului sezon din Game of Thrones, anunță staff-urile de campanie ale PSD și PNL.

Ne bucurăm să putem anunța că, în dimineața aceasta, începând cu ora 04:00, imediat după ce pe site-ul partidului a fost postată o imagine cu domnul președinte Liviu Dragnea de la mitingul de la Craiova, peste 10 milioane de români au accesat pagina de internet a partidului. De altfel, numai de la Videle, site-ul PSD a fost accesat de peste 200.000 de români, care au apreciat de 300.000 de ori poza cu domnul Dragnea – au scris pe facebook mai mulți lideri ai PSD.

Pe de altă parte, și PNL anunță că site-ul partidului a avut un număr mai mare de vizitatori decât Game Of Thrones, episodul 1.

Am numărat eu și, numai din Alba Iulia, peste 500.000 de simpatizanți ai PNL, au preferat, în loc să-și piardă vremea cu Game Of Thrones, să intre pe site-ul partidului și să ne lase mesaje de încurajare – a declarat deputatul Florin Roman. Încă aștept confirmarea de la Rareș Bogdan, care a centralizat numărul de utilizatori de pe site-ul partidului, însă vă pot spune că avem cu peste 2 milioane de unici mai mulți decât PSD și Game Of Thrones la un loc, a mai declarat deputatul.

Reprezentanții USR nu au făcut încă publice datele privind accesările site-ului din timpul primului episod al ultimului sezon din Game of Thrones, însă au anunțat că au trimis deja o petiție către HBO prin care solicită care toate personajele care au fost condamnate pentru fapte de corupție să nu poată candida pentru tron sau pentru micul consiliu, ori orice altă funcție aleasă sau numită în Westeros.

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare