Logiscool, cea mai importantă școală de robotică și informatică din Alba Iulia va ține, în toată perioada următoare, cursuri și lecții online.

Încă din momentul în care a fost luată decizia suspendării cursurilor în școlile publice, Logiscool Alba Iulia și-a suspendat activitatea și, începând de săptămâna trecută, implementează un program online, prin intermediul Microsoft Teams.

Lecțiile vor fi susținute live, de către instructorii Logiscool, iar elevii pot învăța în direct, asistați de un instructor, sau pot parcurge lecțiile în format video, prin intermediul platformei educative proprii MyLogiscool.

În plus, școala va avea și un centru de comunicare, prin care elevii le vor putea pune întrebări trainerilor și vor putea lucra, în afara cursurilor live, la diverse proiecte și aplicații.

Ne dorim ca, în perioada aceasta, să fim cât mai aproape de elevii noștri, dar numai online! Am regândit întreaga activitate și am adaptat-o situației, astfel că fiecare curs live, online, va fi susținut cu grupe de maxim 8 cursanți. Am gândit și un program de reduceri pentru cursanții actuali iar în curând vom lansa și lecții demonstrative, gratuite, pentru cei care nu sunt deja parte a familiei Logiscool. Știm foarte bine că cei mici nu înțeleg pe deplin situația cu care ne confruntăm, iar izolarea la domiciliu creează pentru noi toți un disconfort. Încercăm însă, prin intermediul internetului, să rămânem uniți și să facem tot ce ține de noi ca această perioadă să fie cât mai suportabilă.

În plus, pe platforma online avem pregătite zeci de proiecte și aplicații din care copiii și adolescenții pot învăța și își pot petrece timpul, acasă, într-un mod util și constructiv. Rămâneți în case, rămâneți în siguranță și ne vedem online!– Amalia Bako, trainer și coordonator Logiscool Alba Iulia.

Logiscool, Școala Internațională de Programare pentru Copii și Adolescenți se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, folosind o metodologie de predare bazată pe module de interconectare.

Pentru mai multe informații despre Logiscool, un brand prezent în peste 16 țări, care numără peste 55.000 de cursanți, sau pentru înscrieri la cursurile live susținute de școala din Alba Iulia în această perioadă, puteți scrie la hello.alba@logiscool.com sau puteți apela numărul 0723 108 668.

 

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile