Vrei să-i oferi copilului tău un avantaj? Vino cu el la Logiscool Alba Iulia și oferă-i condițiile optime pentru a se dezvolta în pas cu o lume tot mai digitalizată!

Începând cu data de 28 septembrie, Logiscool Alba Iulia își reia cursurile de programare și robotică, la sediul din Strada Mihai Eminescu nr. 10, într-un cadru prietenos și respectând toate normele epidemiologice, de igienă și distanțare socială cerute și certificate de către Direcția de Sănătate Publică Alba.

Din semestrul acesta, pe lângă cursurile clasice de programare, precum KODU sau Robotics-LEGO, Logiscool Alba Iulia introduce și module de învățare Python, pentru adolescenții deja inițiați în programare, precum și cursuri Unity, care se adresează liceenilor.

În paralel cu sesiunile organizate la sediul școlii, Logiscool Alba Iulia păstrează și modulele în format online live, prin videoconferință, pentru cei care aleg să învețe de la distanță.
Logiscool România, parte a unei francize internaționale, este lider în programele edu-tech pentru copii și adolescenți, cu peste 10.000 de cursanți la nivelul întregii țări.

Ghidați și supravegheați de instructori tineri și pasionați, cursanții Logiscool vor învăța cum să dezvolte singuri o aplicație, cum să construiască un joc sau cum să editeze un clip video, precum și alte aplicații digitale extrem de utile în formarea lor profesională ulterioară.
Modulele se adresează copiilor și adolescenților între 7 și 17 de ani, repartizați în grupe de 4 – 8 cursanți din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Premergător cursurilor, părinții și elevii pot participa la lecții demonstrative gratuite, organizate atât la sediul din Strada Mihai Eminescu nr. 10, cât și online.

Intră pe https://www.logiscool.com/ro/school/alba-iulia și află mai multe detalii!

Vino la Logiscool Alba Iulia! Într-o lume care e din ce în ce mai digitalizată, oferă-i copilului tău o șansă în plus pentru a-și dezvolta abilitățile în domeniul edu-tech, al programării și roboticii!

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile