Pentru a se asigura că îmbulzeala de la inaugurarea restaurantului KFC din Alba Iulia va avea loc în condiții optime, iar oamenii se vor călca în picioare în mod organizat, conducerea companiei a decis ca mâine seară să organizeze o sesiune de repetiții, pe durata mai multor ore.

Astfel, cei pasionați de KFC sunt așteptați, începând cu ora 20:00, în fața restaurantului din incinta Alba Mall, unde se pot înghesui unii în alții, se pot împinge și călca în picioare timp de două ore, sub atenta supraveghere a personalului calificat.

Evenimentul va conține și o sesiune informativă, în care pot fi vizionate mai multe filmulețe cu îmbulzeli de la diverse inaugurări de restaurante ori cu bătăi între babe, organizate cu ocazia unor promoții la tigăi.

Dat fiind că magazinul nu va fi deschis până în data de 1 Decembrie, participanții la repetițiile pentru îmbulzeala din ziua inaugurării vor primi câte un tichet cu care-și pot lua un meniu de la FatBoy.

Știm că este un moment așteptat de locuitorii din Alba Iulia și vrem să le oferim tot pachetul cu senzații pe care-l conține un astfel de grand-opening. Am decis să facem aceste repetiții tocmai pentru a ne asigura că deschiderea oficială va avea succesul scontat și sîntem siguri că albaiulienii vor face un spectacol cum nu s-a văzut nici la promoțiile de tigăi din Vaslui. Ne așteptăm la cel puțin cinci cazuri de leșin și două spitalizări, orice sub aceste cifre fiind considerat un eșec – a declarat un reprezentant al KFC.

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare