Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică din acest weekend la următoarele manifestări sportive din județul Alba:

În data de 16 octombrie 2021, în județul Alba vor avea loc următoarele competiții sportive: pe arena Timotei Cipariu din localitatea Blaj, se va desfășura începând cu ora 15.00, meciul de volei feminin dintre echipele Volei Alba Blaj și Volei Cristina Pîrv Turda.

Pe stadionul Metalurgistul din Cugir se va juca meciul de fotbal dintre echipele Metalurgistul Cugir și Academia de Fotbal Viitorul Cluj.

Pe stadionul Soda din Ocna Mureș se va juca meciul de fotbal dintre echipele Soda Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia.

Suporterii vor avea acces pe stadion pe baza biletelor puse la dispoziție de către organizatori și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

Pentru buna desfășurare a competițiilor sportive, recomandăm respectarea măsurilor de protecție sanitară, a indicațiilor structurilor de ordine aflate în misiune și evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comportamentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Inspectoratului de Jandarmi al Județului Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile