Luni, 19 octombrie, echipajele de jandarmerie, alături de alte structuri şi autorități, au acționat pe raza judeţului Alba în continuarea acţiunilor de prevenire a infectării cu covid-19.

Pe timpul misiunilor executate în vederea verificării respectării măsurilor impuse prin Legea nr.55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost verificate de către jandarmi mai multe zone aglomerate, printre care parcuri, terase, mijloace de transport în comun și autogări. Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție, respectiv 17 avertismente scrise.

În perioada următoare acţiunile vor continua și în perioada următoare, iar scopul acestora este unul preventiv și de informare a cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară. Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririlor, facem apel la cetațeni sa respecte cu strictețe prevederile legale incidente și să semnaleze cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară fie direct echipajelor de jandarmerie, fie prin apel la TelVerde 0800 800 165, se arată într-un comunicat al IJJ Alba.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile