Jandarmeria Română și AXE România anunță că au semnat un parteneriat pentru parada oficială din ziua de 1 Decembrie. Astfel, în loc de armament și muniție, cele 6 plutoane de jandarmi care vor defila la Alba Iulia de Ziua Națională vor fi dotate cu spray-uri AXE de ultimă generație.

Parteneriatul a fost semnat după ce în spațiul public au apărut mai multe apeluri care îi îndemnau pe cetățeni să le întoarcă spatele jandarmilor atunci când vor defila, ca urmare a modului în care aceștia au acționat în cazul protestelor din 10 august.

Am înțeles din mai multe surse, care le-am consultat în ultima perioadă, că se dorește la nivelul publicului un fel de protest, la care oamenii să se întoarcă cu spatele la jandarmi când aceștia defilează – ne-a declarat subcolonelul Ion Ionescu, locțiitorul șefului Jandarmeriei Alba. Orice om îi este permis să proteastează cum consideră el, atâta timp cât nu conturbă liniștea și ordinea publică, însă după părerea mea nu este frumos și nici patriotic să stea cu spatele la parada militară.

Am decis acest parteneriat cu AXE tocmai pentru a evita anumite evenimente care poate să conturbă sărbătoarea Unirii, dar și pentru a da un semnal plăcut la populație, un miros proaspăt cu care Jandarmeria vine în fața la oameni. Noi, Jandarmeria, asta facem, suntem în slujbă la oameni și misiunea noastră e păstrarea ordinii și șiniștii publice – a mai declarat subcolonelul Ion Ionescu.

Spray-urile cu care vor defila jandarmii de 1 Decembrie sunt o ediție specială a celor de la AXE și au un parfum patriotic, 0% lacrimogen și vor crea, conform Jandarmeriei, o ambianță plăcută, de iubire și prietenie între oameni și jandarmi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare