IPJ Alba: Activități informativ-preventive în rândul a peste 320 de copii aflați în vacanță

În perioada 4 – 5 august 2022, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, ai Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, cu specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia, precum și cu cei ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, au continuat activitățile informativ – preventive, dedicate siguranței tinerilor.

Peste 320 de tineri, aflați în taberele Perla Apusenilor, Perla Arieșului și Steaua Arieșului din Albac și copiii de Școala de vară Gîrde din Bistra au primi sfaturi privind modul de comportare în societate, la şcoală şi în familie, prevenirea bullying-ului sau a violenţei și siguranţa în mediul online.

Totodată, nu au lipsit discuțiile cu privire la consumul ilicit de substanţe psihoactive, despre formele traficului de persoane și despre cum sunt racolate victimele.

Adolescenții s-au antrenat în discuţii şi s-au arătat interesaţi de toate aspectele legate de siguranţa lor.  Acțiunile informativ – preventive, dedicate elevilor, continuă. A transmis IPJ Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile