Într-o conferință organizată la sediul ALDE Alba, președintele formațiunii, Ioan Lazăr, s-a lansat într-o serie de atacuri la adresa PNL și a președintelui Klaus Iohannis, dar și la adresa lui Ioan Dîrzu și a partenerilor de guvernare, PSD.

Ioan Lazăr a criticat intențiile PSD de a-l remania pe ministrul Justiției, Tudore Toader, despre care spune că este cea mai potrivită persoană din cadrul PSD să ocupe această funcție. În plus, Lazăr a declarat că la nivelul coaliției nu s-a discutat despre posibila remaniere a acestuia, în sensul în care cei din ALDE nu au fost consultați cu privire la această posibilă remaniere.

Ioan Lazar, presedinte Alde Alba, îi ia apărarea lui Tudorel Toader

Publicată de abnews.ro pe Vineri, 22 martie 2019

De asemenea, Ioan Lazăr a criticat, din nou, proasta colaborare dintre PSD și ALDE la nivelul județului Alba, în contextul în care nu a fost anunțat ori invitat să participe la vizita Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Este necesar ca ministrul Cuc să vină și să vadă lucrările autostrăzii Sebeș – Turda. Dar vă spun sincer că nu înțeleg ce căutau cățelușii după el? Unul din cățeluși este domnul deputat Ioan Dîrzu, care nu ratează nici o țăiere de panglică, nici o șcenă, nimic. Cred că se hrănește cu asta, care e o metehnă a vechii orînduiri. Le place extraordinar de mult cînd se taie panglici, să se urce pe scenă, să dea din mîini, să dea indicații. Vă dați seama ce indicații poate să dea domnul doctor veterinar Dîrzu la construcția autostrăzii Sebeș Turda. Apropo, dacă tot îi place să participe la dezveliri, panglici, festivități, să aibă grijă că se deschide un McDonalds și nu cumva să rateze tăierea panglicii – a declarat Ioan Dîrzu.

Ioan Lazăr despre vizita ministrului Cuc si relatia cu Ioan Dirzu si partenerii din PSD

Publicată de abnews.ro pe Vineri, 22 martie 2019

În ce privește discutatul referendum pe care Klaus Iohannis ar putea să îl propună, Ioan Lazăr a apreciat că ar fi o greșeală. Însă, dacă se va decide să-l organizeze, atunci ar trebui să aibă următoarea întrebare: Cum să își cumperi cinci case dintr-un salariu de profesor? Întrebare la care, apreciază Ioan Dîrzu, tot Klaus Iohannis ar trebui să răspundă. În plus, liderul ALDE a declarat că organizarea unui referendum este prerogativul Președintelui dar că nu consideră că un referendum trebuie organizat simultan cu un ciclu electoral. În plus – zice Lazăr – un referendum care ar avea ca temă Justiția nu ar face decît să favorizeze USR, și nu PNL, USR fiind partidul care este pe val.

Ioan Lazar are o propunere de intrebare pentru posibilul referendum, anutat de Klaus Iohannis: Cum poti sa iti cumperi cinci case dintr-un salariu de profesor?

Publicată de abnews.ro pe Vineri, 22 martie 2019

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare