În cadrul unei conferințe de presă, organizate la sediul ALDE Alba, președintele organizației județene, Ioan Lazăr, s-a lansat într-un atac dur la adresa liderului PSD Alba, Ioan Dîrzu, pe care l-a acuzat că se comportă ca un mic dictator și încearcă să impună un control total asupra tuturor instituțiilor publice, asupra tuturor deconcentratelor din județ.

Lazăr a prezentat cazul Agenției pentru Arii Protejate, instituție nou înființată și în fruntea căreia a fost numit fostul primar din Aiud, Horațiu Josan. Despre acesta din urmă, Lazăr a spus că a fost membru ALDE și că încă e posibil să mai fie, cu toate că nu mai merge pe la partid.

Agenția pentru Arii Protejate a primit un sediu, de la Primăria Alba Iulia, în zona Bărăbanț, însă – acuză Lazăr – Ioan Dîrzu dorește, alături de prefectul Dănuț Hălălai, să mute instituția în clădirea în care își are sediul PSD, pentru a exercita un control total asupra activității acesteia.

Domnul Dîrzu este un Dragnea al politicii județului Alba. Poate puțin mai viclean decât Dragnea, pe care nu l-am cunoscut decît de la televizor, însă îl cunosc destul de bine pe acest Dragnea al politicii județului Alba, care vrea controlul total al tuturor instituțiilor statului în județul Alba. Totul, crede că i se cuvine totul, să aibă el șefi în toate instituțiile, să-i poată chema pe toți la ordin, indiferent din ce partid provin aceștia – a declarat Ioan Lazăr.

El (nr. Ioan Dîrzu) are  o boală mai des întâlnită la politicieni, aceea de tăiere a panglicii. În rest, nu este în stare de nimic. Nu face absolut nimic în Parlamentul României. Minte cu nerușinare – și-a continuat acuzele Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr (ALDE): Ioan Dirzu, acest Liviu Dragnea al judetului Alba

Publicată de abnews.ro pe Vineri, 19 iulie 2019

Deși acest doctor veterinar face parte din Comisia de Agricultură, el nu știe cîte țîțe are vaca – și-a încheiat Ioan Lazăr descrierea lui Ioan Dîrzu.

Șirul de acuze ale liderului ALDE Alba la adresa colegilor din coaliția de guvernare nu este o noutate, relația dintre cele două partide, la nivelul județului Alba, fiind una cel puțin sinuoasă.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare