Joi, 11 Iunie 2015 10:01

Nasol. Doar placi din bronz pentru o hala facuta la pret de aur

Scris de
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Probabil v-ați închipuit că pentru doar 3,5 milioane de euroi, cît a înghițit Danil Sabău să ridice acea monstruozitate de Hală cu aspect de stație de metrou, numită pompos Muzeul Principia, omul ar fi dat măgăreața la cheie. Și, puțin probabil, poate ați pus și botul la vrăjeala economică scuipată de Primărie, cea cu eficientizarea economică a obiectivului prin introducerea unei taxe de 10 lei la intrare. Nț. Nu e cazul.
Departamentul de shopping al Primarelui Hava a decis să cumpere, în 5 iunie, și “5x2 bucăți plăci din bronz - împărați romani și datele ce definesc obiectivul principia cu litere din bronz”. Totul pentru 10.500 de lei, virați direct în conturile lui PF Bogdan Ioan. Și, dacă tot era responsabilul de shopping la Bogdan Ioan, a mai cumpărat încă două plăci din bronz, de data asta pentru 18.000 de lei. Căci astea două sînt bilingve.
Dar, să privim partea plină a paharului gol: în sfîrșit, odată ce se vor fi instalat plăcuțele alea, lumea nu va mai fi supărată că prețul de intrare la metroul din Alba Iulia e 10 lei.

{fcomment}

Comentarii   

0 #1 anonim 11-06-2015 11:45
pt creatorul articolului: am inteles ca esti pornit pe afaceristii astia !!! am inteles sensul cuvintelor "euroi" si "Primarelui", dar care e ideea cu "cît", "sînt" si "sfîrșit" ??
Citat

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper