Vineri, 25 Martie 2016 19:38

Sebeș. Cît e Nistor, ditamai, tot se-anunță puțin bai

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Au făcut sondaje, au ales ce era de ales, au ieșit de mînă, s-au pupat prin conferințe de presă, ce mai, șefii noului PNL le-au făcut pe toate. Dar, vă zicem noi, treaba nu-i oablă la Sebeș.

Căci, le-or fi luat pedeliștii numele partidului, și se îmbracă acum în aura Brătienilor, dar treaba e că le-au luat și funcțiile. Cam toate funcțiile ori posibilele funcții, cu mici excepții. L-au montat pe Nistor pentru primărie, pe Bogdan pentru vice și, colac peste pupăzoi, au decis și că Nistor hotărăște lista pentru Consiliu. Că, sanchi, vrea oameni buni, competenți, de parcă în gruparea provenită din vechiul PNL erau numai oameni de pe la Facultatea Ajutătoare. Sigur, cîțiva de pe la seniori, din fostul PNL, au mușcat osciorul rămas de la marea împărțeală a funcțiilor, numai că ăia de la tineret s-au cam umplut de praful de pe tobă.

Și faza e că de niște ani buni, la Sebeș, cel puțin în PNL, organizația de tineret a cam tras căruța partidului. Ori, acum, în căruță s-au cocoțat cei proveniți din PDL, plus niște șulfe bătrîne din vechiul PNL.
Și, la drept vorbind, e greu pentru oricine să împingă o căruță în care stau doi oameni cu greutatea lui Dorin Nistor și Adrian Bogdan, de care mai atîrnă și niște ciupitori de funcții.

Prin urmare, vă zicem noi, momentul în care șandramaua va face poc nu-i departe. Și, firește, tinerii care vor fi zis un pa și pu-la-revedere partidului au să fie terfeliți de seniori cum că-s trădători, că vor ciolan, că bla-bla. De parcă ei, seniorii, alde Nistor și Bogdan, sînt ceva fete mari care se jertfesc pe altarul politicii, plini de altruism, pînă la refuz, și tot ce vor e să fie bine. Ca să nu fie rău.

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper