Vineri, 10 septembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reținut un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru tentativă de furt, furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că în luna august a anului 2021, profitând de faptul că proprietarul unui autoturism a uitat cheile acestuia în ușă, a sustras autoturismul și l-a condus prin oraș, după care l-a abandonat.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, împreună cu un prieten, a sustras același autoturism, folosindu-se de cheia rămasă asupra sa cu ocazia primului furt și l-a condus pe raza municipiului Alba Iulia, ulterior abandonându-l în apropierea locului din care l-a sustras, anunță IPJ Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule.

Tot din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22 spre 23 august, tânărul a pătruns folosindu-se de chei potrivite într-un local public din Alba Iulia și a sustras o borsetă în care era suma de 995 de lei.

Localul public este același în care a pătruns în noaptea de 9 spre 10 septembrie, cu scopul de a sustrage bunuri, loc în care a fost depistat de polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecători Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile