Nicolae Georgescu, deputat de Argeș, a anunțat astăzi că părăsește PSD pentru a se alătura Pro România, formațiune politică condusă de fostul premier Victor Ponta.

Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”. 
Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni, precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județului Argeș – a scris Georgescu pe pagina sa de facebook.

Odată cu plecarea lui Georgescu la Pro România, coaliția PSD-ALDE mai deține 239 de voturi în Parlament, în condițiile în care pentru adoptarea legilor organice sau pentru reorganizarea Guvernului are nevoie de 233 de voturi.

În condițiile în care PSD a propus o reorganizare a Guvernului, prin schimbarea lui Tudorel Toader, a Rovanei Plumb și a Nataliei Intotero, coaliția de guvernare are nevoie de o mobilizare exemplară, în special în condițiile în care UDMR a anunțat că nu va vota remanierea.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare