Impostorul digital. Ministrul ctrl c – ctrl v

Cum era de așteptat, fulminanta carieră a lui Florin Roman, omul pornit de la jurnalismul copy/paste, trecut prin periat scamele lui Atanasiu AVAS, apoi prin multe consilii de administrație cu care n-avea legătură profesională, urcat pe panouri cu promisiuni și iată, ajuns în sfârșit ministru, se încheie tot cu un copy/paste. Sau, cel puțin, așa ar trebui să se termine, dacă politica din țara asta ar mai avea o fărâmă de normalitate în ea.

Cercul e complet, iar impostura stă pe piedestalul digitalizări, în toată splendoarea ei.

După povestea cărții inexistente, pe care și-a trecut-o în CV și pe care nu o mai găsea nimeni nicăieri, Florin Roman le-a trimis jurnaliștilor de la Libertatea, ca să-i pună la punct pasămite, zece pagini din lucrarea sa de master. Zece pagini care s-au dovedit a fi un plagiat infect, un copy/paste cum vezi în compunerile unui elev de generală, care tocmai a descoperit wikipedia.

Nu e deloc surprinzător că-i plagiat. Asta e deja norma în politica românească. Copy/paste este, se pare, calea succesului. Și, la drept vorbind, nu miră nici nonșalanța și tupeul ministrului, care – știind că și-a făcut lucrarea cu „Ctrl C – Ctrl V”, a ales să le trimită mostra jurnaliștilor de la Libertatea. Pare un o dovadă de prostie, dar nu e.

Suntem în fața unui tupeu fără margini, a jegului vocațional care a umbrit orice urmă de decență în politica românească. Micului mare politician nici că-i pasă că a mințit în CV ori că și-a plagiat disertația de master. Who the fuck cares anymore? Ce, el ministru la beletristică?!

Într-o țară normală, un astfel de impostor ar fi fost nu doar zburat din partid și viața publică, însă ar fi avut probleme în a-și găsi un job la un fast-food. La noi, însă, Florin Roman e ministru, e vicepreședinte PNL, e omul marilor proiecte, locomotiva care ne trage pe toți către luminița de la capătul unui tunel ce nu duce nicăieri.

5 5 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
pilu
pilu
10 decembrie 2021 18:07

Pacat ca acest rahat politic ne face judetul de ras, ca si asa nu am dat ministrii mai deloc, dar nici sa-l pui la Digitalizare unde asta intelege digitalizarea ca introducerea canalului tv DIGI in toate locuintele unde se afla vreun tv. Pacat. Noi in loc sa dam un ministru, am dat un ciuruc acoperit, cum de fapt sunt toti cei din cohorta Guvernului.

Ice
Ice
14 decembrie 2021 12:46

Numai gunoaie politruce si arogante peste tot. Nu au nici o perspectica si viziune. Numai sa muste din „ciolan” si sa se „aranjeze”. Nu ai nici ce alege. Politica in tara asta e un balamuc ieftin condus de clovni.