România a atins și acest prag! Pragul în care dreptul la vot, întărit de prezența efectivă la vot, devine o necesitate urgentă pentru cei care încă se mai preocupă de binele oamenilor care formează această națiune.

Tot România, din păcate, a ajuns să aibă la conducere, aparate, aparate conduse de oameni care nu-și doresc o prezență mare la urnele de vot. Nu-și doresc investitură românească, vor una PSD-istă sau PNL-istă, pentru că astfel, pot face doar promisiuni care-i avantajează și îi preocupă cu adevărat.

Grija și atenția unui Președinte trebuie să fie societatea românească, iar legătura dintre aceasta și Parlament trebuie susținută constant de acesta.

România s-a îmbolnăvit, e dezordine generalizată iar votul nostru, al tuturor, devine singura soluție viabilă de a combate aparatele care sunt gata să decidă pentru noi.

Personal, voi alege UnOm. Este pentru prima dată când pot oferi un vot de stânga, un vot care mă reprezintă, fără să simt vinovăția de a oferi putere oamenilor nepotriviți.

Voi vota Mircea Diaconu pentru decență, pentru cultură, pentru echilibru și pentru un bun simț românesc și autentic.

Voi vota Mircea Diaconu, pentru o alternativă de stânga curată și performantă!

Vă invit și pe dumneavoastră să votați, poate pentru prima data după foarte muți ani, cu sufletul împăcat!

Horațiu Florea, coordonator PRO România, filiala Alba

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare