Un bărbat a fost sancționat de către jandarmii din Câmpeni ieri, 13 februarie, a.c., pentru că a adresat injurii și expresii jignitoare unei alte persoane.

 Totul a început de la faptul că, bărbatul de 46 de ani din Câmpeni, văzând că, concubina acestuia nu era acasă, a tras concluzia că ea se afla la alt un bărbat din aceeași localitate, ce locuia pe o altă stradă. Nu a așteptat să i se confirme temerea, care de altfel nu s-a confirmat și s-a dus către „vinovat” căruia i-a adresat injurii și expresii jignitoare, fapt pentru care acesta a solicitat intervenția jandarmilor.

Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional  cu amendă de 400 de lei pentru „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, conform Legii 61/1991.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile