În cursul acestei dimineți, Gabriel Pleșa a demisionat din funcțiile de viceprimar și consilier local, au confirmat surse din Primăria Alba Iulia pentru abnews.ro

Decizia lui Pleșa vine în contextul în care USR Alba Iulia i-a lansat o invitație publică de a se alătura formațiunii politice și de a candida pentru funcția de primar.

Este de așteptat ca, odată cu demisia din funcțiile de viceprimar și consilier local, Gabriel Pleșa să demisioneze și din PNL și, implicit, să se alăture formațiunii conduse de Dan Barna.

Demisia vine pe fondul unui conflict în cadrul organizației municipale a PNL Alba Iulia, condusă de Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar, care dorește să-și asigure nominalizarea pentru candidatura la funcția de primar, din partea PNL. De altfel, surse din interiorul PNL au confirmat faptul că, în ciuda sondajelor de opinie, care-l dau pe Gabriel Pleșa drept candidatul cu cele mai mari șanse, conducerea partidului a decis să-l susțină pe Paul Voicu, relația acestuia cu fostul primar fiind una de notorietate.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile