Dragi prieteni,

Începând de astăzi, 14 februarie, ne-am alăturat USR Alba Iulia.

Am ales să facem acest pas pentru că ne dorim să rămânem alături de cetățeni, alături de comunitate.

Lăsăm în urmă o organizație de partid pentru care singura realitate e aceea a intereselor, a jocurilor de culise și a accesului la funcții și bugete. Lăsăm în urmă o veritabilă gașcă, cu care însăși ideile și principiile liberale se află astăzi în contradicție.

În conjunctura politică actuală, la nivelul municipiului Alba Iulia, USR este singura formațiune a cărei agendă se suprapune cu agenda cetățeanului și care are șanse reale de a coagula în jurul ei o majoritate.

Ne alăturăm unei echipe tinere, cu oameni profesioniști, deciși să schimbe modul în care este administrat orașul.

Am aderat la Manifestul pentru Alba Iulia, pe care USR l-a propus pentru oraș și vom lucra împreună cu noii colegi pentru ca, în cel mai scurt timp, să oferim cetățenilor un program de guvernare locală, transparent și eficient.

Albaiulienii merită o schimbare reală, o schimbare nu doar de formă, ci de fond, și avem convingerea că, alături de USR, putem fi parte a acestei schimbări. Ne dorim o administrație publică aflată în slujba tuturor cetățenilor, indiferent de opțiuni politice, de apartenențe la un partid sau altul, de prietenii sau amiciții.

Suntem primul pas spre normalitate. Știm, vrem și putem să schimbăm în bine administrația și orașul.

Pleșa Gabriel Codru

Popescu Emil Antoniu

Simion Adrian Constantin

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile