A trecut moțiunea și a căzut guvernul Orban. După care tot Orban a fost numit să formeze alt guvern. Regele a murit, trăiască regele mort! – cum ar zice un amic. A venit însă iarna, cu zăpadă și toate cele, așa că toată criza politică a fost amânată până după weekend. La noi însă, în bătătură, avem alte treburi. În Alba ne preocupăm cu alte chestiuni. Avem presă cu sfinți, cu prognoza meteo, dar și cu chestii interesante.

Uite, de exemplu, aflăm din Ziarul Unirea că un câine a fost abuzat sexual timp de mai multe luni de către proprietarul său. Tulburător pe naiba, de-a dreptul nasol. Sper că nu e câinele din imagine, serios!

Oh, da! Hora, această Macarena Mioritică, merita un material exclusiv, ceva jurnalistic. Abia așteptăm un text despre „Brusturele, hârtia igienică tradițională românească și cea mai…”. Hai cu presa quality băbăieți!

Apa este udă. Pământul e posibil să fie rotund și e clar că țelina e bogată în fibre și vitamine. N-am citit toate beneficiile pe care le are pentru organism, dar probabil că dacă ți-o bagi în fund, poți începe să scrii texte quality!

Ei, și după puțină țelină merge și o varză. Că are B12. Pesemne că n-a fost zi de salariu săptămâna trecută, că sigur umblau cu carnea în gură și aflam și despre beneficiile cârnatului.

Vești bune de la intetetedent media. Iată, s-au întors ghioceii din țările calde. Mama ei de încălzire globală a creierelor.

Ah, și iată și ceva extrem de util. Că doar orice om care a terminat o școală medicală știe că e bine să-ți pui singur diagnostic. Ce să mai mergi la medic? Nu dom’le, citești presa quality, îți pui diagnostic, după care bagi două fiole de țuicomicină și ești ca nou. Of, dacă ar face medicii de la Cluj și un grafic, ceva, ca să-și dea unii seama dacă lucrează sau nu la o publicație de cacao…

Și, desigur, mereu de actualitate și interes, breaking news în fiecare săptămână!

 

Avem și TV în Alba. Da! Uite, aflăm că „gunoaiele devin o afacere profitabilă”. Aloo, domnii de la Alba Carolina TV, a sunat anul 1996, cică își vrea știrea exclusivă înapoi!

Pe lângă ambalajul de slănină, există în Alba și un fel de revistă, sau ce e ea, care apare în format tipărit. E probabil singura revistă care zice că e revistă dar e tipărită fără texte. Un model de succes pe care, iată, îl preiau și în varianta online. Sau poate e fix din print. Oricum, așa arăta Mocănița, fix așa, un mare semn de exclamare! Click bait băiatu? Că mergea mai bine cu un semn de întrebare.

Bine mă, nu pui (P), dar nici măcar să dai așa, un „Exclusiv”? Un „pe surse”, să vadă lumea ce informații serioase ai matale la revista aia? Hai mă, hai mai cu talent, că se poate!

Bine, s-ar putea să fie niște informații în text, dar pe noi ne-au pierdut la poză. Cum, mă, excursii de lux cu EasyJet, la low cost? Chiar așa s-a dus luxul de râpă în instituțiile publice? Pe de altă parte, e mișto că au pus „excursii” în ghilimele, nu lux.

Ah, nu, nu e nevoie să dați căutați textul, că vă zicem noi cum obții rezultate în 20 de minute: nu obții! Sau, mă rog, rezultatul e că ești mai ușor cu greutatea banilor plătiți pe sesiunea aia. Bine, pe de altă parte, a fost și Paul Voicu la așa ceva, la început de an. Că e firma fiului său. Și, în 20 de minute după ce a postat pe facebook, a pierdut serios din greutatea politică. Deci, da, în unele cazuri funcționează de minune.

 

Hai că e tot mai frumos în presa locală, nu-i așa? Pupăm!

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile