Măi, am scris zilele trecute despre un fel de simulacru de ceartă dintre Prefectură și Primăria Alba Iulia, pe tema regulamentului de funcționare a Pieței Agroalimentare din Centru. Și am scris în textul ăla și niște rînduri despre un domn pe nume Iosif Boian, funcționar în cadrul Primăriei, care-i responsabil cu tăiatul chitanțelor la Piața asta din Centru. Și care, pentru treaba asta care implică responsabilități imense – căci tăiatul chitanțelor e un fel de fizică nucleară, încasează un salariu de aproape 1.000 de euro lunar. Bani publici, să fie primiți!

Ei bine, azi dimineață ne-am trezit cu mesajul ăsta. Deh, l-om fi supărat pe om, căci adevărul supără de cele mai multe ori.

Cum însă noi nu ne luăm prea tare în serios și nu punem botul la amenințări din-astea voalate, am zis să ne distrăm puțin. Și am făcut chestiile astea. Că, vorba aia, nu primim în fiecare zi așa fan-mail ca azi.

Așa, măcar să se distreze și lumea. Că, pînă la urmă, pe banii noștri ne distrăm. Dar știți ce e cu adevărat trist? Că acesta nu e un caz singular. Mai există multe astfel de specimene aciuiate prin Primăria Alba Iulia. Despre care o să vă mai povestim noi. Ca să rîdem măcar, căci se pare că rîsul e ultima formă de rezistență la sistem. Că de schimbat nu ne putem aștepta să se schimbe.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare